FAQ

Unde mă înscriu?

Înscrierea se poate face completând formularul online sau la sediul academiei, în timpul programului: Luni – Vineri 09.00 – 18.00. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați pagina contact.

Ce acte îmi sunt necesare pentru a mă înscrie?

Înscrierea se face pe baza Cărtii de Identitate, iar în cazul în care sunteți elev/student/masterand va trebui să aveți și carnetul aferent stampilat pe anul respectiv.

Cât durează un curs?

Durata pe care se intinde un curs poate varia de la 1 saptamana (cursuri intensive) pana la 8-10 saptamani (cursuri standard).

Unde sustin certificarile Cisco?

Certificarile Cisco se pot sustine la un centru de testare autorizat Pearson Vue. Puteti folosi unealta Locate a Test Center de pe site-ul Pearson Vue pentru a identifica cel mai apropiat centru.

Ce obtin dupa finalizarea unui curs?

La sfarsitul unui modul se va obtine o diploma de absolvire curs care poate fi ridicata de la sediul Academiei dupa o saptamana de la incheierea situatiei.

Daca nu am finalizat cursul pana la sfarsitul clasei, mai pot continua?

In acest caz cursul mai poate fi prelungit  cu inca doua saptamani prin achitarea unei taxe de prelungire in valoare de 75 ron.

De ce imi apar iar examenle partiale pe care le-am sustinut?

Un examen partial poate fi sustinut de trei ori. Daca nu ati promovat examenul sau ati obtinut un punctaj de care nu sunteti multumit la prima incercare, puteti resustine examenul partial in limita a trei posibilitati. Atata timp cat examenul partial nu a fost sustinut de trei ori, el va aparea la fiecare reactivare. Dumneavoastra il accesati doar in cazul in care doriti resustinerea acestuia.

Care este structura cursurilor oferite de Academia Credis?

Cursurile sunt in format e-learning (Cisco), scris (alte programe). In momentul inscrierii vi se creeaza un cont de unde aveti acces la documentatie oriunde aveti acces la internet. Puteti sustine oricand examenele partiale aferente fiecarui capitol, deoarece acestea sunt activate tot timpul. La sediul Academiei va trebui sa va prezentati pentru laboratoare, sustinerea probei practice si a examenului final.

Cum se sustin/resustin examenele partiale?

Examenele partiale se sustin folosind contul de pe cisco.netacad.net de la sectiunea “Take Assessment. Vi se va incarca o pagina cu toate examenele partiale active iar dumneavoastra il incarcati pe cel pe care doriti sa-l sustineti. Dupa ce expira sesiunea de examene activata in momentul in care dumneavoastra ati sustinut un anumit partial, se va activa o noua sesiune de examene si va va aparea si examenele partiale sustinute in sesiunea precedenta de activare.